Start-up participatie

Heb jij een geweldig idee, en zie je hiermee kansen om de markt te veroveren? Maar weet je niet precies hoe? En wil je erover sparren? Of zoek je wellicht een commercieel partner, mede-aandeelhouder of directeur? Dan is het een goed idee dat we kennis maken. Wellicht passen we wel bij elkaar?

Ik raak geïnspireerd van enthousiaste en bevlogen ondernemers, die out of the box denken. Die oplossingen zien, waar anderen problemen zien. Daarom begeleid ik graag ondernemers van start-ups bij de opzet van hun strategie of bij de commercialisering van hun producten of diensten. Afhankelijk van de wensen en behoeften doe ik mee als ik van toegevoegde waarde kan zijn.

Misschien is dit ook wel iets voor jou? Dan zet ik mijn talenten in om jouw idee snel en goed op de markt te brengen. Ben je er klaar voor, en ervaar je ook dat je met anderen vaak beter bouwt? Dan spreek ik graag met je verder over jouw startup (idee).

Voorbeelden van enkele start-ups waarin ik participeer zijn op dit moment:

Natuurlijk kun jij sneller groeien

Groei in nieuwe klanten, in extra omzet, in nieuwe producten of diensten. Of gewoon door meer goede medewerkers aan je organisatie te binden. Het is mogelijk!
Hoe? Door een heldere strategie, een onderscheidende aanpak, en veel aandacht voor de details in de uitvoering van de strategie in de digitale inbound netwerk marketing. Wil je weten hoe dat bij jouw organisatie kan? Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek. Dan praten we er vrijblijvend over.