Marketing strategie en implementatie

In veel organisaties neemt de rol van marketing in de strategie toe. Niet alleen op het commerciële vlak richting (potentiële) klanten, nieuwe markten of bestaande relaties. Juist ook bij de werving van nieuwe medewerkers of business partners. Denk aan de toenemende invloed van de digitale informatie op de (potentiële) klant c.q. medewerker en zijn gedrag. Dit stelt hoge eisen aan de digitale aanwezigheid van een organisatie en haar medewerkers.

Ik begeleid organisaties om de digitale kansen beter te benutten met o.a.:

  • herpositionering van de organisatie, het merk, een business unit e.d.
  • inbound marketing, voor potentiële klanten en medewerkers
  • internetsites die wel zorgen voor resultaat
  • gerichte uitrol van SEO en SEA campagnes
  • effectieve inzet van LinkedIn marketing en andere sociale netwerken
  • consistente marketing activiteiten, gericht op nieuwe klanten en/of nieuwe medewerkers

Naast de bepaling van de marketing strategie verzorg ik desgewenst in samenspraak met betrokkenen de daadwerkelijke uitrol van de acties, die nodig zijn om snel het beste resultaat te boeken.

Zo kan het management en haar team zich blijven richten op de continueren van de bestaande business, zoals productie, klanttevredenheid en medewerkertevredenheid. En is de ontwikkeling van de organisatie geborgd doordat het wordt aangestuurd door een specialist met focus op groei.

Groei impulsen

Het is mogelijk om de onderneming een impuls te geven door inzet van onderstaande diensten. 

Natuurlijk kun jij sneller groeien

Groei in nieuwe klanten, in extra omzet, in nieuwe producten of diensten. Of gewoon door meer goede medewerkers aan je organisatie te binden. Het is mogelijk!
Hoe? Door een heldere strategie, een onderscheidende aanpak, en veel aandacht voor de details in de uitvoering van de strategie in de digitale inbound netwerk marketing. Wil je weten hoe dat bij jouw organisatie kan? Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek. Dan praten we er vrijblijvend over.