Projecten

In de afgelopen jaren heeft Quorio uiteenlopende commerciële projecten verzorgd voor organisaties in diverse branches. Een aantal van deze projecten licht ik graag toe.

De Haan

De aandeelhouders van het 9de generatie familiebedrijf wilden snel een commerciële groei-impuls door de effectieve inzet van vernieuwende internetmarketing op de markt voor internationale verhuizingen.

Plancker

Een innovatieve houtgroothandel zocht naar een goede manier om in Nederland de zakelijke gebruikersgroep te bereiken. Samen ontwikkelden we PLANCKER.

VGB

De branchevereniging voor groothandels in bloemen en planten wilde zich na een strategische heroriëntatie anders positioneren.

Natuurlijk kun jij sneller groeien!

Groei in nieuwe klanten, in extra omzet, in nieuwe producten of diensten. Of gewoon door meer goede medewerkers aan je organisatie te binden. Het is mogelijk!
Hoe? Door een heldere strategie, een onderscheidende aanpak, en veel aandacht voor de details in de uitvoering van de strategie in de digitale inbound netwerk marketing. Wil je weten hoe dat bij jouw organisatie kan? Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek. Dan praten we er vrijblijvend over.