LinkedIn marketing

Zit jij ook op LinkedIn? Met een netjes gevulde CV en wat extra informatie? Zie je dan eens berichten langskomen, waarop je wel eens reageert? En is dat dan ongeveer wat je met LinkedIn doet?

Weet je eigenlijk niet precies wat er nog meer mee kan? En weten jouw mensen dat ook niet precies?

Dat is logisch, want dat heb je niet geleerd.

Overigens ben je daarin niet alleen: het merendeel van de mensen benut de enorme kracht van LinkedIn niet.  En dat is jammer!

LinkedIn is het sterkste zakelijke sociale netwerk van Nederland. Meer dan 7 miljoen Nederlanders zijn - vooral zakelijk - te bereiken via LinkedIn. Het is een vijver, waarin je kunt vissen: persoonlijk, gericht, en ook nog eens kosteloos! Vissen naar nieuwe klanten, vissen naar nieuwe medewerkers, vissen naar nieuwe kennis, teveel om op te noemen.

Wees er op tijd bij, want je concurrent zit niet stil! Leer nu hoe je jouw LinkedIn profiel, je bedrijfsprofiel en de profielen van je medewerkers kunt inzetten om je groeidoelstellingen sneller, makkelijker en voordeliger te realiseren!

Ik heb ervaring opgebouwd met de inzet van effectieve LinkedIn marketing voor ondernemers, die wilden groeien in klanten, omzet en medewerkers. Ik begeleid ondernemers bij de inzet van optimale content marketing: zowel in content strategie als de inzet van copy writing, fotografie en video's.

Hierbij geef ik periodiek Incompany Trainingen aan medewerkers of Open Trainingen voor ondernemers of ondernemende medewerkers. Hierin behandelen we alle aspecten van een effectieve inzet van dit geweldig krachtige medium.

Wil je weten wat LinkedIn voor jouw business kan betekenen? Neem gerust contact met me op om hierover door te praten. Het zal je verrassen.

Groei impulsen

Het is mogelijk om de onderneming een impuls te geven door inzet van onderstaande diensten. 

Natuurlijk kun jij sneller groeien

Groei in nieuwe klanten, in extra omzet, in nieuwe producten of diensten. Of gewoon door meer goede medewerkers aan je organisatie te binden. Het is mogelijk!
Hoe? Door een heldere strategie, een onderscheidende aanpak, en veel aandacht voor de details in de uitvoering van de strategie in de digitale inbound netwerk marketing. Wil je weten hoe dat bij jouw organisatie kan? Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek. Dan praten we er vrijblijvend over.