Achtergrond

Ik heb na mijn studie ervaring opgedaan in uiteenlopende commerciële functies bij diverse organisaties, zowel kleine, MKB als grote corporates. Van de bureaucratische aanpak tot de harde 'Amerikaanse' aanpak. In een innovatieve omgeving of  juist een behoudende omgeving. Bij dienstverleners én bij producenten. In zowel de B2B en de B2C omgeving.

Ik heb gemerkt dat mijn voorkeur ligt bij middelgrote bedrijven, waar de focus ligt op ondernemen en dingen doen. Een verandering teweeg brengen. Waar je echt impact hebt, en het verschil kan maken. Vooral waar het organisaties en ondernemers betreft, die helpen het leven en de wereld een beetje mooier te maken.

Marktveranderingen

Ik heb gemerkt dat het lastig is voor organisaties om zich continue aan te passen aan de veranderende omgeving. En dan met name de digitale omgeving. Dit betekent dat hier kansen blijven liggen, of nog erger: grote risico's ontstaan op vlak van continuïteit van de onderneming.

Door mijn opgedane kennis en ervaring op dat vlak, heb ik gemerkt dat de resultaten van mijn opdrachtgevers snel en structureel verbeterden. Enerzijds door de aansluiting op bestaand management en anderzijds door mijn vertaling van digitale kansen naar de betreffende organisatie.

Als jij eens van gedachten wilt wisselen over de situatie van jouw organisatie? Over je uitdagingen, nu en in de komende 5 jaar. Over de mogelijkheden die er nog liggen, die je misschien zelf niet ziet. Omdat je tenslotte niet overal alles van kunt weten en bijhouden. Dan kom ik graag vrijblijvend met je in gesprek. Je weet nooit waar het toe kan leiden.

Mijn kenmerken

Gedurende de samenwerking met diverse directies krijg ik terug dat het mijn kracht is dat ik mij goed kan inleven in de situatie van het bedrijf en de markt. Dat ik door mijn analytische vermogen snel tot de kern kom en structuur aanbreng in hun gedachten en visie. Mijn communicatieve vaardigheden helpen om ook in geschreven taal of beeldtaal helder en duidelijk te werken.

In de samenwerking breng ik door mijn positieve levenshouding energie en enthousiasme. Dit wordt bij mij overigens erg gestimuleerd door de gedrevenheid van de ondernemers, die ik mag begeleiden. Dat is dan ook de reden dat ik het liefst werk met ondernemende mensen.

Natuurlijk kun jij sneller groeien

Groei in nieuwe klanten, in extra omzet, in nieuwe producten of diensten. Of gewoon door meer goede medewerkers aan je organisatie te binden. Het is mogelijk!
Hoe? Door een heldere strategie, een onderscheidende aanpak, en veel aandacht voor de details in de uitvoering van de strategie in de digitale inbound netwerk marketing. Wil je weten hoe dat bij jouw organisatie kan? Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek. Dan praten we er vrijblijvend over.